Direct naar de inhoud.

De Maand Bekeken (TV-Gemist)

  • door:
  • op:

RTV1 – (Video/TV gemist) – Presentator Martijn Folkers besprak vorige week vrijdagavond met een aantal gasten het lokale nieuws uit Veendam van de afgelopen maand. Er werd in de show teruggeblikt met lokale politici (Kristel Knot van Gemeentebelangen en Ans Grimbergen van PvdA) op de raadsvergadering van 6 november.

Met Ferdinand Vinke (Scholengemeenschap Winkler Prins) werd er gesproken over de samenwerking met Ubbo Emmius Veendam. Peter Molter (Met Meer Cultuur uit Borgercompagnie) vertelt hoe belangrijk het is om naast de grote theaters ook kleinschalige culturele initiatieven in de dorpen te houden. Tussen de interviews door speelt en zingt Lars Koehoorn mooie, zelfgeschreven nummers.

De volgende uitzending wordt door RTV1 opgenomen op 30 december 2017 om 16.00 uur in het VanBerensteyn. De entree is gratis.

Gemist? 

De show werd 1 december uitgezonden via RTV1 televisie. Televisie uitzending gemist? Bekijk hier de hele aflevering:-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal