Direct naar de inhoud.

RTV1 en RTV Borger-Odoorn gaan samenwerken

  • door:
  • op:

EXLOO – RTV1 gaat samenwerken met RTV Borger-Odoorn. Afgelopen maandag 18 december ondertekenden daarvoor voorzitter Theo Mooijman van RTV1 en voorzitter Roel Withaar van RTV Borger-Odoorn op het gemeentehuis van Exloo een samenwerkingsovereenkomst. Ook wethouder Albert Trip van de gemeente Borger-Odoorn was daarbij aanwezig. Hij had bemiddeld tussen de omroepen.

De samenwerking krijgt een bijzondere vorm, die voor beide omroepen leidt tot een win-win situatie. Voorzitter Theo Mooijman: “De radiopoot blijft bij RTV Borger-Odoorn. Daar verandert dus niets. RTV 1 gaat echter tegelijkertijd de televisie-poot van Borger-Odoorn verzorgen.”

Het college van B en W van de gemeente Borger-Odoorn staat positief ten opzichte van de samenwerking. Begin volgend jaar wordt de samenwerking van beide omroepen besproken in de gemeenteraad.

Videoreportage: Boelo Lutgert-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal