Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstvoorstelling theaterschool Veendam

VEENDAM – De Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam gaf haar jaarlijkse kerstvoorstelling in Theater VanBeresteyn te Veendam.

Met de onlangs gehouden sinterklaasvoorstelling stonden de allerjongsten en de beginners van de kunstenschool centraal en nu waren juist de gevorderden aan de beurt. De regie van de avond was in handen van docent theater Bert op ’t Ende die zijn leerlingen een belangrijke rol gaf op deze avond, waardoor zij spelenderwijs podiumervaring opdoen.

Datzelfde geldt voor de leerlingen ballet van Rianne Wiersma en de muzikanten die optraden. Daarbij traden ze zowel solistisch als groepsgewijs op. Zo speelde op de blokfluit Iris Veen en waren op piano en klarinet Roos Schutte en Roos Kelder te horen met het Zwanenmeer van de componist Tjaikovski.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.