Direct naar de inhoud.

TV programmering tijdens kerst

RTV1 – Tijdens de kerstdagen hebben wij een aangepaste televisieprogrammering. Naast onze actualiteiten kunt u genieten van enkele speciale programma’s afgewisseld met gezellige kerstclips.

Artiesten festival en Winterse 50 

Op 24 december trappen we de kerstavond af met een speciale kerstspecial van ‘Het Artiesten Festival’, gevolgd door het clipprogramma “De Winterse 50” en de registratie van Kerstvolkszang opgenomen vorig weekend in Pagedal.

JoeTjoep

Op 1e kerstdag kunt u in de avond genieten van een speciale kersteditie van JoeTjoep, het streektaalprogramma waarin presentator Alex Bos lokale streektaal artiesten een podium biedt. Hierna kunt u genieten van een kerstspecial van The Tribute To The Cats Band.

TV-Kerkdienst

Op 2e kerstdag kunt u om 09:30 kijken naar de Kerkdienst welke wederom afgelopen weekend in het Pagecentrum is opgenomen.  ’s Avonds een herhaling van de Winterse50 en de kerkdienst.

Fijne feestdagen namens alle medewerkers van RTVeen 

 

Eén reactie op “TV programmering tijdens kerst”

  1. Jammer dat er bij T-Mobile wel geluid is maar geen beeld. Kunnen jullie daar niets aan doen? Bij alle lokale omroepen is er beeld en geluid, allen bij jullie niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-