Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GroenLinks Stadskanaal presenteert zich

STADSKANAAL – [politieke partijen] – Niet kniesoren, maar kansen benutten! Laat alle burgers de kans geven om op zijn of haar manier een bijdrage te geven aan de gemeenschap. GroenLinks vindt dat er economische- en sociale- en maatschappelijke kansen zijn, die onbenut blijven maar uiterst goed zijn voor de individuele burgers en de gemeenschap van de gemeente Stadskanaal.

GroenLinks heeft in de afgelopen jaren zijn dienst bewezen bij het bezweren van de economische crisis in Nederland en daarmee het bevorderen van nieuwe werkgelegenheid. Nu kunnen we samen volop genieten van de vruchten daarvan. Nu wordt het tijd dat dit ook eens in Stadskanaal en de regio gaat gebeuren. Dit door vooruit te kijken en kansen te benutten. De gemeentebestuur in de gemeente Stadskanaal was in de afgelopen vier jaar uiterst zwak hierin. Reden om daarvan afscheid te nemen.

Daarom, geef de jeugd de ruimte, zij zijn de toekomst. Nadja Siersema is hiervan een voorbeeld, jong en vrouw, maar is ook geboren en getogen in Stadskanaal. Een toonbeeld van goed opgeleide jonge mensen die meer willen bereiken. Er zullen nieuwe wegen ingeslagen moeten worden om de kansen ook daadwerkelijk te kunnen benutten.

Auke ten Hoeve steunt haar hierin door middel van zijn netwerk binnen het bedrijfsleven, kennisinstituten, start-ups en betrokkenheid bij innovaties. Hij wil dat we beter gaan inspelen op deze innovaties. Het mag niet zo zijn, dat er zoveel mensen nog aan de kant staan in de gemeente Stadskanaal en de regio. Het gemeentebestuur heeft tot nu toe geen enkele feeling hiermee gehad en niks gedaan. Daar zet GroenLinks nu een punt achter.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn er op 21 maart 2018.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.