Direct naar de inhoud.

Nieuwe website GroenLinks lokaal-Veenkoloniën

  • door:
  • op:
GroenLinks lokaal/Stadskanaal 

VEENDAM/STADSKANAAL – In Pekela, Stadskanaal en Veendam zijn de websites van lokaal GroenLinks vernieuwd. Ze zien er niet alleen mooier uit dat de oude sites, ze geven ook betere toegang tot de informatie die door bezoekers wordt gezocht. Waar staat GroenLinks voor in de gemeente, hoe kom ik in contact met de afdeling, wat is het laatste nieuws?

Henk Otter (secretaris): “Voor mensen die op zoek zijn naar informatie over GroenLinks in het algemeen is ook veel te vinden. Contactgegevens van de fracties in de Eerste en Tweede Kamer en het Europees Parlement, en voor jongeren die een scriptie willen schrijven of een spreekbeurt willen houden over GroenLinks is er een link naar een pagina met interessante informatie en weetjes. Dus voor elk wat wils”, aldus Otter.

De link naar website en bestuurders-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal