Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Goed jaar voor Streekhistorisch Centrum

STADSKANAAL – (video) Glühwein, boerenjongens en rolletjes. Dat zijn elk jaar weer de vaste ingrediënten van de nieuwjaarsvisite van het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal, dus ook  afgelopen zondag 7 januari.

Voor Jan Overduin was het zondag de laatste keer dat hij als voorzitter een nieuwjaarstoespraak mocht houden voor de bezoekers van het Streekhistorisch Centrum. Hij heeft er inmiddels acht jaar als bestuurslid opzitten en dat betekent dat hij de voorzittershamer dit jaar gaat neerleggen.

Overduin kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen tijd, want er is veel gebeurd. “Ik denk wel dat we tevreden mogen zijn over wat hier allemaal gebracht is. De lezingen die er gegeven zijn op zondagmiddag en de exposities zijn goed bezocht. We kunnen dus met tevredenheid terugkijken.”

Videoreportage: Boelo Lutgert

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.