Direct naar de inhoud.

Gezocht: foto´s uit de Veenkoloniën!

  • door:
  • op:

Zo komt uw foto op de televisie (F: Martijn Prins)
RTV1 – Voor ons televisiekanaal zijn we op zoek naar foto’s uit de Veenkoloniën. Maakt u foto’s of heeft u foto’s van bijzondere plekjes in de Veenkoloniën? Dan mag u ze mailen naar televisie@rtveen.nl en u zult ze terugzien bij u op tv.

Voorwaarden voor foto’s op tv:
Foto’s die horizontaal zijn genomen hebben de beste kwaliteit. Het is niet toegestaan dat de foto’s zijn voorzien van watermerken of reclame.

Kanalen
Ons televisiekanaal in gemeente Stadskanaal is te bekijken via kanaal 41 van Ziggo of kanaal 1458 van KPN / Telfort. Veendam kan inschakelen op kanaal 25 van Stichting Kabelnet Veendam (SKV), kanaal 41 van Ziggo (Wijk Woellust) of kanaal 1458 van KPN / Telfort.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal