Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De leukste klus van NLdoet

REGIO – Borger, Stadskanaal en Veendam maken zich op voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Duizenden vrijwilligers steken op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart een dag(deel) de handen uit de mouwen voor een maatschappelijke klus.

Stadskanaal

Vrijwilligers kunnen op de website www.nldoet.nl kiezen uit een groot aantal klussen. In de gemeente Stadskanaal gaat het aanbod aan leuke en gezellige klussen al richting de vijftig. Van het samen schoonmaken van het zwembad tot het helpen bij een high-tea in een verzorgingstehuis en van het schilderen van een trein tot het onderhouden van een kruidentuin.

Ubbo

Ook allerlei groepen gaan tijdens NLdoet aan de slag, zoals VWO klassen van het Ubbo Emmius in Stadskanaal en bewoners van het asielzoekerscentrum in Musselkanaal. In verschillende wijken en dorpen wordt een beroep gedaan op de eigen bewoners om zich een dagje in te zetten. Tijdens de vrijwilligersavond op 8 maart wordt de leukste NLdoet klus van Stadskanaal gekozen en in de schijnwerpers gezet.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.