Direct naar de inhoud.

Toeterrit in handen van Bogdike

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De alom bekende Toeterrit lijkt voor de toekomst gered, Stichting Bogdike heeft zich inmiddels bereid verklaard de organisatie over te nemen. 25 jaar is de Toeterrit een prachtige traditie in Veendam.

Eerst op 30 april, Koninginnedag, daarna op 27 april tijdens Koningsdag. Een toertocht voor oldtimer- en klassieke motoren vanuit Veendam. Start/ finish bij café de Toeter aan het Beneden Westerdiep, met een route door onze prachtige provincie op motoren met een bouwjaar voor 1978.

Lenus en Alida Ottjes vonden het in 2017 na 25 keer mooi geweest, en helaas waren er toen nog geen opvolgers. Bogdike heeft zich inmiddels uitgebreid laten voorlichten en gaan er de schouders onder zetten. Een werkgroep is inmiddels flink aan de slag zodat op vrijdag 27 april 2018 de Bogdike Toeterrit gereden kan worden.

Meer info en hoe aan te melden staat op de website www.bogdike.nl en via sociale media www.facebook.com/stichtingbogdike

(Peter Panneman)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal