Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Toeterrit in handen van Bogdike

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De alom bekende Toeterrit lijkt voor de toekomst gered, Stichting Bogdike heeft zich inmiddels bereid verklaard de organisatie over te nemen. 25 jaar is de Toeterrit een prachtige traditie in Veendam.

Eerst op 30 april, Koninginnedag, daarna op 27 april tijdens Koningsdag. Een toertocht voor oldtimer- en klassieke motoren vanuit Veendam. Start/ finish bij café de Toeter aan het Beneden Westerdiep, met een route door onze prachtige provincie op motoren met een bouwjaar voor 1978.

Lenus en Alida Ottjes vonden het in 2017 na 25 keer mooi geweest, en helaas waren er toen nog geen opvolgers. Bogdike heeft zich inmiddels uitgebreid laten voorlichten en gaan er de schouders onder zetten. Een werkgroep is inmiddels flink aan de slag zodat op vrijdag 27 april 2018 de Bogdike Toeterrit gereden kan worden.

Meer info en hoe aan te melden staat op de website www.bogdike.nl en via sociale media www.facebook.com/stichtingbogdike

(Peter Panneman)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.