Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

27e ’toeterrit’ druilerig van start

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Zaterdagmorgen zijn 48 motorrijders van start gegaan voor de 27e Toeterrit. De start was bij Café de Toeter aan het Beneden Westerdiep in Veendam. Eigenaresse Jannie Tuin, gaf om 11 uur het startsein. Het weer was helaas niet al te fraai maar dat mocht de pret niet drukken.

Vervolgens vertrokken de oldtimer- en klassieke motoren voor een prachtige toertocht. Een lange lint motorfietsen waaronder BSA, Norton, Harley, Sparta en nog vele andere bekende en onbekende merken uit vervlogen tijden maakten een mooie tourrit door de provincie Groningen en door de kop van Drenthe. Rond 16 uur kwamen de rijders terug bij Café de Toeter waar ze muzikaal werden ontvangen door een dweilorkest.

Fotograaf Peter Panneman heeft vele mooie plaatjes geschoten. Deze kun je hier bekijken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.