Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Druk bezochte vrijmarkten

VEENDAM – (video) – Niet alleen in de stad Groningen was het feest op Koningsdag. Thuis, in eigen regio was het ook prima vertoeven. In Stadskanaal kon je over de koppen lopen en was het als vanouds weer bere-gezellig maar ook veel gezelligheid tijdens de vrijmarkt in Veendam .

Braderie

De vrijmarkt stond opgebouwd door het hele Veendammer centrum,  inclusief een grote braderie. En natuurlijk weer veel  kindervermaak.  Ook in Veendam werd de vrijmarkt druk bezocht.  De Parkstad zit duidelijk in de lift met het aantal bezoekers tijdens deze ‘oranje gekleurde’ dag.

 

 

 

 

 

Toeterrit

Het weer was prima, droog en in de zon ook nog  behaaglijk warm. Wie in de schaduw stond had wel een dikke trui of jas nodig want de buitentemperatuur  kwam niet boven de 15 graden uit.  Veel aandacht dus voor de vele 2ehands spulletjes op de vrijmarkt maar ook voor de start van de toeterrit met oude motoren.

Een sfeerreportage van Feiko Spieard

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.