Direct naar de inhoud.

Toch Koningsmarkt in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM – De groep enthousiastelingen in de gemeente Veendam zet hun pijlen op het organiseren van een Koningsmarkt. Zij gaan niet morgen de 54e verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren, maar willen zijn 54e en een halve verjaardag gaan vieren. ‘We gaan de 54 en halve verjaardag van onze Koning vieren in het centrum van Veendam.’ Het idee van de organisatie is om, indien mogelijk, eind september of begin oktober alsnog een Koningsmarkt te organiseren. 

De Koningsmarkt 2021 zal er vergelijkbaar uit zien als de Koningsmarkt normaal gevierd op Koningsdag. Er is een grote vrijmarkt met braderie en muziek. “We hopen dat de maatregelen die dan gelden het toelaten om dit feest te vieren. Welke datum de Koningsmarkt zal plaatsvinden is nog niet duidelijk bij de organisatie. ‘We zijn druk bezig met de voorbereidingen en zullen de datum bekend maken zodra alle lichten op groen staan.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal