Direct naar de inhoud.

Extra programmering op televisie

  • door:
  • op:

RTV1 – De programmering van RTV1 is de afgelopen weken erg gegroeid. Ook deze week wordt die nieuwe programmering vastgehouden. Ook in de meivakantie zie je ’s ochtends om 10 uur  ‘De voorleesjuf zit vast in de bieb’.

Op Koningsdag zenden we een speciale Seniorenquiz uit die gaat over alles rondom het koningshuis en Koningsdag. Weet u bijvoorbeeld hoe dat bekende drankje heet dat we drinken op Koningsdag? Of hoe de oudste dochter van Koning Willem-Alexander heet? En weet u welke koningin jarig was op 30 april? Daarna zenden we alle reportages uit die we tijdens voorgaande koningsdagen gemaakt hebben.

Dinsdag zenden we het eerste deel uit over de GADO in Stadskanaal. Woensdag’s gaan we kijken naar een voorstelling van toneelvereniging De Omtrek. Deze voorstelling is opgevoerd in 2019 en heet ‘De kop van Job’. Op donderdag zenden we beelden uit over Veendam. De film heet ‘Veendam, gegroeid uit Veen’. Op vrijdag zenden wij optredens uit van het streektaalprogramma ‘Plat op 1’.

Ook deze week kunt u zich weer prima vermaken op het televisiekanaal van RTV1.

De totale programmering ziet er als volgt uit:

Maandag om 15 uur: Een speciaal Koningsdagprogramma met o.a. de Seniorenquiz

Dinsdag om 15 uur: RTV1 Nostalgie: GADO

Woensdag om 15 uur: De kop van Job (De Omtrek)

Donderdag om 15 uur: RTV1 Nostalgie: Veendam, gegroeid uit Veen

Vrijdag om 15 uur: Plat op 1 muziek-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal