Direct naar de inhoud.

Lenus en Alida lossen startschot bij Bogdike Toeterrit

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Op Koningsdag, vrijdag 27 april, is de eerste Bogdike Toeterrit verreden. Met start en finish bij Café de Toeter aan het Beneden Westerdiep in Veendam. Lenus en Alida Ottjes (foto), die de afgelopen 25 jaar dit evenement organiseerden, gaven het startschot voor 73 deelnemers die overal vandaan kwamen.
Hierna vertrokken de tientallen oldtimer- en klassieke motoren (deelname was uitsluitend mogelijk met motoren van voor 1978) voor een toertocht door onze prachtige provincie. De ‘oranje’zon scheen uitbundig.

Vervlogen tijden

Een lange lint motorfietsen waaronder BSA, Norton, Harley, Sparta en nog vele andere bekende en onbekende merken uit vervlogen tijden waren te zien. Bij terugkomst in Veendam werden de rijders verwelkomt door dweilorkest Wakker Worden.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal