Direct naar de inhoud.

Vrijwilligersprijs voor VanSlag

  • door:
  • op:
Cultuurcentrum VanSlag – (F: B. J. Brinkman – RTV1)

BORGER – De vrijwilligers van cultuurpodium VanSlag in Borger zijn gekozen tot meest gewaardeerde vrijwilligers 2017 in de gemeente Borger-Odoorn. De vrijwilligersgroep krijgt de prijs zaterdagmiddag 17 februari uitgereikt in Ons Dorpshuis in Valthe.

Henk Eggens, directeur van VanSlag, ziet de prijs als een grote waardering voor de vrijwilligersgroep. “Bij elke activiteit in het voormalige kerkgebouw staan de medewerkers weer klaar. Zonder hen zou VanSlag niet kunnen bestaan. Bovendien hebben ze het het afgelopen jaar zwaar voor de kiezen gehad, omdat een van de vrijwilligers is overleden. Deze prijs zullen we dan ook aan haar opdragen.”

Iedere inwoner van de gemeente kon een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie op sport- of maatschappelijk gebied nomineren als vrijwilliger van 2017. Uiteindelijk kwamen daar drie vrijwilligers uit naar voren waaruit VanSlag is gekozen.

Het afgelopen jaar was Henk Smid, voorzitter van Voetbalvereniging Valthermond, vrijwilliger van het jaar.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal