Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ruim baan voor Veendammer politici

Ophangbord Wildervank – F: RTV1

RTV1 / VEENDAM – Zowel de 21e als de 24e februari kunnen Veendammer politici zich verheugen op veel media-aandacht. Op woensdagavond 21 februari worden in zalencentrum ‘Het Raadhuis’ te Wildervank alle politieke partijen verwacht om met elkaar in gesprek te gaan over o.a. leefbaarheid en verkeersveiligheid in Wildervank.

Zaterdagmiddag 24 februari gaan de lokale politici nogmaals met elkaar in conclaaf maar dan in de show ‘De Maand Bekeken’ onder leiding van Martijn Folkers in vanBeresteyn. Dit alles om de stem van de kiezer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

TV en Radio

Streekomroep RTV1 maakt van beide bijeenkomsten TV opnamen. De Maand bekeken wordt daarnaast ook live uitgezonden op de radio tussen 16.00 en 17.00 uur. Op 2 maart is de complete show op TV tussen 19.00 en 20.00 uur. –  RTV1 is te zien op de kabel in heel Groningen en Drenthe en te horen in de ether op 106.9 FM en 105.3 FM.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.