Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

1e Westerwolds Kampioenschap Judo groot succes

SPORT – Zaterdag 17 februari werd het 1e Westerwolds Kampioenschap Judo in Sporthal De Wischmei in Vlagtwedde gehouden. Dit kampioenschap werd georganiseerd door de plaatselijke Judoschool TRJ Oost-Groningen, afdeling Vlagtwedde.

Het Westerwolds Kampioenschap Judo is een toernooi met judoka’s uit Oost-Groningen, Drenthe en Duitsland. De judoka’s worden in poules ingedeeld naar leeftijd, gewicht en kleur band, ook wordt er gekeken naar de ervaring die de judoka’s hebben.
In een bomvolle sporthal genoot het publiek de hele morgen van spannende en mooie wedstrijden, waar de judoka’s in een ongedwongen sfeer hun beste worpen en strategieën lieten zien om in de prijzen te vallen.

Judoschool TRJ Oost-Groningen was hier met groot aantal judoka’s natuurlijk van de partij.
Alle judoka’s probeerden hun beste worpen en strategieën uit om in de prijzen te vallen en dit werd dan ook heel goed beloond. Judoschool TRJ Oost-Groningen wist door sterk en technisch judo 22 keer op het erepodium te komen om een prijs in ontvangst te nemen.

Een 1e prijs was er voor: Jorick van der Laan, Anouk Kerbof, Roan Pastoors, Mick Koster, Janneke Doff, Sanne Grave, Rick Brust en Thomas Groenbroek.
Een 2e prijs was er voor: Jitse Bonga, Lieke Brunen, Ruben Meijer, Yannieck Beerends, Stijn Hansma, Robin Bonnee, Sander Schipper, Mayra Wering, Natacha Hulst, Lyam de Vries, Henk Kerbof en Jelte Herbers.
Een 3e prijs was er voor: Viviën Kappert, Finn de Vries, Reshum Sagel, Hilja Wever, Joyce Vrieze, Niek Brunen, Gerwout Meijer, Harry Kerbof en Marit Swarts en nog eens 23 jonge judoka’s van Judoschool TRJ Oost-Groningen gingen ondanks hele mooie wedstrijden met een herinneringsmedaille naar huis.

De coaches Ronnie Grave, Job Grave, Sjors Bonnee, Esmee Vos en Caylan Wering waren zeer tevreden over de inzet en prestaties van de jonge judoka’s.
Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op www.judotanrenjutsu.nl en Facebook.

Ingezonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.