Direct naar de inhoud.

Expositie Piet Blokzijl buurtcentrum Maarsstee

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Vanaf 1 maart is er een expositie te zien in Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan 7b te Stadskanaal van wijkbewoner Piet Blokzijl. Hij schildert al jaren zeer zuiver en netjes. Piet zijn schilderijen zijn zeer divers: van mooie klaprozen, een boot, een oude smid tot aan moderne kunst.  Wanneer u nieuwsgierig bent geworden en ze graag wilt bewonderen, bent u van harte welkom in het buurtcentrum.

Langskomen kunt u op de maandag of donderdagmorgen, want dan is het buurtcentrum altijd geopend van 9:00 uur tot en met 11:30 uur. Wanneer u op andere dagen wilt komen, kunt u het beste even een  afspraak maken. Dat kan via de mail info@maarsstee.nl, of even bellen met het buurtcentrum tel: (0599) 65 97 49-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal