Direct naar de inhoud.

Galerie Boven viert 20-jarig jublieum met expositie in pictura

  • door:
  • op:
Een van de werken van de expositie. Foto: Galerie Boven

STADSKANAAL – Kunstenaarscollectief “Galerie Boven” uit Stadskanaal viert dit jaar haar 20-jarige jubileum met een expositie in pictura. De expositie is van 10 oktober tot en met 21 november.

Het bijzondere van de expositie is de veelzijdigheid van de techniek en de uitvoering van het geëxposeerde werk: abstracte beelden die steen en staal combineren, bronzen en natuursteen, kleurpotlood tekeningen, schilderijen, collages, etsen, steendrukken en aquarel-inkten op papier.

Op zondag 10 oktober zal de expositie voor genodigden geopend worden door Leen Kaldenberg. Hij staat bekend om zijn schilderijen van de Groningse landschappen. Vanaf 13 oktober is de expositie voor iedereen geopend. Daarbij zijn er op zaterdag 16, 23, 30 oktober en 6 en 13 november om 15.30 uur rondleidingen waarbij de verschillende werken worden toegelicht.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal