Direct naar de inhoud.

Galerie Boven exposeert in Gees

  • door:
  • op:

GEES – Vanaf 28 februari exposeert het kunstenaarscollectief Galerie Boven uit Stadskanaal bij ‘Beelden in Gees’ (gemeente Coevorden). Galerie Boven werd 20 jaar geleden opgericht. De leden wonen en werken in de regio Groningen en Drenthe. Het veelzijdige werk van Galerie Boven omvat een breed spectrum aan technieken; schilderijen, tekeningen, grafisch werk en beelden. De expositie laat ook een veelheid aan stijl zien, uiteenlopend van abstract tot realistisch.

Kunstenaars

Deelnemende kunstenaars zijn; Oepke de Boer, Stien Breedveld, Thea Oost, Roland Beyer, Riet Ebberink, Marius van der Put, Toon Blokland, Willem Labots, Ietje Röhr, Wijna Booij, Zwaantje Weishaupt en Thea Veldkamp.

De expositie wordt op 28 februari om 15.00 uur geopend door Stien Breedveld. Naast haar schilderijen zijn er van Stien drie gedichtenbundels verschenen en schrijft zij verhalen.  De expositie is vanaf die datum geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en gaat door tot en met 22 maart 2020. Ook tijdens de Open Atelierdagen Coevorden op 14 en 15 maart is de expositie geopend.

De toegang tot de expositie is gratis.

  • Adres: ‘Beelden in Gees,Schaapveensweg 16 in Gees. – 0524 582141-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal