Direct naar de inhoud.

PaasPuzzelRit van Radio Westerwolde voor auto’s

  • door:
  • op:
Paaspuzzelrit Radio Westerwolde – (f: WesterwoldeActueel.nl )

WESTERWOLDE – Ook dit jaar is er weer op Tweede Paasdag: de Westerwolde PaasPuzzelrit. Editie 2018 van deze zeer populaire puzzeltocht voor auto’s gaat door de regio Westerwolde. Met een inschrijving van ongeveer 95 auto’s, een van de grootste puzzeltochten in het noorden van Nederland.

De Paaspuzzelrit word verreden op maandag 2 april 2018 en voert door het mooie Westerwolde en haar uitlopers. Onderweg is er de mogelijkheid om een kop koffie, een glaasje fris, broodje hamburger of anders lekkers te nuttigen bij een van de doe-opdrachten, zodat de deelnemers zich nergens om hoeven te bekommeren. In de uitzonderlijk mooie rit van dit jaar heeft de organisatie wederom een viertal verschillende puzzels opgenomen, onderverdeeld in leeftijdscategorieën. De kleintjes tot 5 jaar, 5 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar en natuurlijk de ‘grote’ puzzelrit. De winnaar van de rit ontvangt, naast de eerste prijs, een wisselbeker met daarin zijn of haar naam gegraveerd. Tijdens de rit zend Radio Westerwolde de Top 100 van 1983 uit. Tussen de platen door word aanvullende informatie gegeven over de rit en komen tips voorbij.

Praktische informatie

Inschrijving kan vanaf 12.30 tot 14.00 uur bij de studio van Radio Westerwolde aan de Dr. P. Rinsemastraat 7a in Vlagtwedde. Deelnamekosten zijn Euro 7,– per inschrijving. Deelnemers wordt aangeraden een fototoestel mee te nemen: men zal versteld staan van de schoonheid van de route!

Om 20.00 uur kunnen de deelnemers bij de studio van Radio Westerwolde terecht voor oplossingen en uitleg van de vragen van de puzzelrit en de bekendmaking van de winnaar. De website WesterwoldeActueel.nl zal later een verslag met foto’s presenteren.

Radio Westerwolde is te ontvangen via FM 106.5 , 106.6, 107.0 en 107.3 FM, indien u zich buiten het zendgebied bevind, kunt u luisteren via de webstream.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal