Direct naar de inhoud.

VoVo leden goed verzorgt bij Winkler Prins

  • door:
  • op:

VEENDAM – Dinsdag 27 maart werd de laatste van drie VoVo bijeenkomsten, verspreid over een aantal weken, bij de Winkler Prins Scholengemeenschap afgesloten. Evenals vorig jaar werd ook dit jaar weer subsidie aangevraagd bij het Fonds Anbo Dichtbij en gehonoreerd voor het door de VoVo project ‘Jongeren koken voor Ouderen’. In totaal hadden zich hiervoor 36 leden opgegeven, maar door de nog steeds rondwarende griep hebben daaraan ongeveer 30 leden deelgenomen.

Jannie Blaauw-Smit van het bestuur: “Afgelopen dinsdag werden we, net als de andere keren, ontvangen in de ‘speelzaal’ van de WP aan de Pinksterstraat, waar de meeste dames en één een nagelbehandeling en handmassage ondergingen en waar de rest van het gezelschap zich vermaakte met bingo of sjoelen onder leiding van de 3e klassers”.

Blaauw-Smit: “Er werden er leuke prijsjes gewonnen door de deelnemende senioren. Inmiddels waren de examenklassers voor ons de maaltijd aan het bereiden. Om twaalf uur ging iedereen aan de keurig gedekte tafels in het restaurant waar we werden bediend door de leerlingen die dit jaar examen welzijn en zorg moeten doen. Iedereen heeft zich tegoed gedaan aan het heerlijke 4-gangen diner van koninginnensoep, patat, karbonade, spinazie, ijs met slagroom en koffie of thee na. Het kan welhaast niet anders dan dat de dames en heren over enige weken hun fel begeerde einddiploma behalen. Succes allemaal jongens en meiden”, aldus Jannie Blaauw-Smit namens de Vovo – (ingezonden).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal