Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijzondere diploma-uitreiking Winkler Prins

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Ruim 400 leerlingen van de Winkler Prins scholengemeenschap in Veendam zijn onlangs geslaagd voor hun examen en dus is het tijd om het felbegeerde diploma in ontvangst te nemen. Door de coronamaatregelen is er dit jaar een bijzondere diploma-uitreiking. De school heeft een zogenaamde drive-through diplomering (in de auto) bedacht. De uitreiking vindt plaats in en om het voetbalstadion aan de Langeleegte.

Donderdagavond was de eerste in een reeks van vier avonden. “Ingetogen maar toch feestelijk”, aldus Frans Warntjes van de Winkler Prins.

De leerlingen moesten in de auto een traject afleggen in het voetbalstadion. Onderweg kwamen ze allerlei leuke dingen tegen: een stroopwafel, champagne, een roos en een zak popcorn waarin een tegoedbon zat voor een filmcompilatie van de diploma-uitreiking. Het mooiste werd bewaard tot het laatst: het felbegeerde diploma, dat ondertekend moest worden.

Bron en Foto’s: Peter Panneman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.