Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomer zondagmarkt in Wildervank

WILDERVANK – Verenigingen en ondernemersvereniging uit Wildervank slaan handen ineen en organiseren gezamenlijk een Zomer Zondagmarkt op 27 mei. In het kader van samenwerkingsverband tussen de v.v. Wildervank en ING werd in 2014 op sportpark Wildervank gestart met de ING burendag. Nu de samenwerking met de ING met drie jaar is verlengd, is het plan opgevat het dorp in te gaan om daar activiteiten voor de inwoners te ontplooien. Met het wegvallen van het dorpsfeest Wildervank, deed de gelegenheid zich voor om hiermee het ontstane gat op te vullen.

Wildervank slaat handen ineen

Dat wil de voetbalvereniging niet alleen, maar samen met de overige (sport)verenigingen en de ondernemers uit Wildervank. Dus werden de handen ineen geslagen. Als inwoners van een krimpregio hebben wij er baat bij dat voorzieningen en verenigingen in stand blijven, zodat (sport)activiteiten bereikbaar blijven voor iedereen. Door de handen ineen te slaan, zorgen we ervoor dat met een gezamenlijke inspanning een leuk evenement voor de inwoners en door de inwoners van Wildervank wordt georganiseerd.

Zomer Zondagmarkt
De organisatie van zomerzondag is in handen van de Wildervankster ondernemers vereniging. Gezamenlijk zorgen zij voor een gevarieerd aanbod van koopwaar. Het is de bedoeling dat de jaarlijks terugkerende markt van tenminste 70 kramen een prominente plaats krijgt op de Groninger markt kalender.

(Sport) verenigingsmarkt
Nieuw op de agenda is de (sport) verenigingsmarkt. Op het veld rondom de muziekkoepel in Wildervank zullen (sport) verenigingen uit het dorp zich presenteren met diverse activiteiten. Een mooie gelegenheid voor de bezoekers om kennis te maken met het (sport) verenigingsaanbod in Wildervank. De bezoekers kunnen gratis aan deze activiteiten deelnemen. We kunnen alvast verklappen dat het Scheepsjoagen terug op de agenda in Wildervank komt.

Feestavond
Een feestavond mag op een dorpsevent niet ontbreken. Om deze reden organiseert Het Raadhuis in Wildervank op zaterdag 26 mei aanstaande een feestavond. Feitelijk wordt de Zomer Zondag markt met deze feestavond geopend. Misschien kunnen we in de toekomst wel spreken over de Wildervankster nacht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.