Direct naar de inhoud.

Kinderen de baas bij Speelparadijs Kunstkot

  • door:
  • op:

VEENDAM – Jeroen en Wanda van Kunstkot zijn heel wat van plan in de meivakantie. Alle kinderen en ouders zijn welkom om dit grote feest mee te maken in Kunstkot aan de Dr. Bosstraat 71 te Veendam.  Bovendien is het hier nooit hetzelfde en daarom organiseert het kunstenaarsduo weer uitdagende nieuwe activiteiten. Kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen bijvoorbeeld op de Graffiti Wall, van wel twintig meter lang, hun eigen naam achter laten met professionele graffiti spuitbussen.

Er zijn in totaal meer dan honderd activiteiten waar de kinderen uit kunnen kiezen. Ze betalen maar één keer de entree prijs van twaalf euro vijftig en mogen dan alles doen. De ouders en begeleiders hebben gratis toegang. De koffie en thee staat voor hun klaar. Van pottenbakken, nerf schieten in de nerf hal, toneel spelen, verkleden, spelen in het speelparadijs, zelf muziek maken, disco dansen, karaoke tot aan beeldhouwen, houtbewerken, je eigen button maken, sleutelhanger maken, schilderen, tekenen, uitvinden en knutselen. Het kan bij Kunstkot allemaal.

Uitleg

Voordat de kinderen losgaan krijgen ze eerste een duidelijke uitleg hoe je zelf de baas mag zijn. Er is live entertainment met Jeroen Pompoen om het allemaal nog gezelliger te maken. Het is wel nodig om tijdig te reserveren, want vol is helaas vol. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@kunstkot.nl Voor meer informatie over speelparadijs Kunstkot kun je terecht op website www.kunstkot.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal