Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dodenherdenking Wildervank live op lokale TV

RTV1/WILDERVANK – De vrijwilligers van de lokale website Parkstadveendam.nl en van streekomroep RTV1 werken samen bij het uitzenden van een rechtstreeks TV- verslag tijdens dodenherdenking in Wildervank. Bij het verzetsmonument aan de Postkade zal vrijdag 4 mei de jaarlijkse herdenking gaan plaatsvinden. PvdA fractievoorzitter Yvette de Raad zal bij het monument het woord voeren. Leerlingen van obs ‘De Sleutel’ zullen hierna een gedicht voordragen. Verder is er muzikale medewerking van harmonie en fanfareorkest Voorwaarts.

TV verslag

Zangeres Agnes Woltjes zal tijdens de televisie uitzending de kijkers informeren. Door de cross-mediale samenwerking kunnen veel huishoudens worden bereikt. Thuisblijvers kunnen vanaf vrijdagavond 19:30 uur de live-uitzending volgen via kanaal 25 SKV – kanaal 1458 KPN – Kanaal 42 Ziggo (Heel Groningen en Drenthe). Informatiekanalen SKV (digitaal 998 / analoog 38). Via facebookpagina en het YouTube kanaal van Parkstadveendam.nl en via de website’s ParkstadVeendam en RTVeen.nl

De beelden worden gemaakt door vrijwilligers van ParkstadVeendam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.