Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

3e triathlon van Ter Apel op 10 juni

TER APEL – Op zondag 10 juni 2018 is de 3de  triathlon van Ter Apel, met een wedstrijd voor zowel jeugd als voor senioren. Er zal worden gezwommen in het zwemwater van het Moekesgat, waarna er zal worden gefietst door het mooie Westerwolde.

Het loopgedeelte vindt plaat in en rondom de zwemplas. Naast de 1/8ste triatlon zal dit jaar voor het eerste keer een triatlon over de Olympische afstand als over de 1/16de triatlon worden georganiseerd. De laatste is vooral voor de startende tri-atleet.

De starttijden van de afzonderlijke afstanden zijn

OD: 12:00 uur

1/8ste : 13:00 uur

1/16de: 14:15

Veenkoloniën 

Naast deelnemers uit de gemeente Westerwolde nemen ook veel deelnemers mee uit de Veenkoloniën. Er komt zelfs een gezelschap van het voormalige destijds beroemde triatlon team uit Stadskanaal. Destijds met legendarische atleten als Henk kroezenga, Stefan Lamian, Nico van Andel, Ben Schepers etc.

Meer info kun je vinden op de website en de Facebook pagina van de Stichting Triathlon Ter Apel. Hier kun je ook inschrijven tot 9 juni.

http://www.triathlonterapel.nl/

https://www.facebook.com/stichtingtriathlon
terapel/

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.