Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kanovereniging Stadskanaal start cursus

STADSKANAAL – Kanoën? Dat is toch niet zo moeilijk; overal kun je wel een kano huren en er zo mee weg peddelen.. Klopt maar in de zes lessen bij de kanovereniging Stadskanaal wordt ook geleerd hoe je die boot nu eigenlijk op koers houd, wat je moet doen als het water wat ruiger is en een golf je boot dreigt te kantelen en hoe je veilig aan de kant komt mocht dit toch gebeuren.

Met deze vaardigheden valt er nog meer te leren want er wordt ook een tocht gevaren. Er wordt dan in verschillende boottypen gevaren, blessure-preventie komt aan bod en natuurlijk de wedstrijdsport zoals kanopolo.

Kosten

De cursus kost slecht €25,-  en wordt gegeven vanaf vrijdagavond 8 juni rond 19:00 uur op de Pageplas in Stadskanaal en is geschikt voor jeugd en volwassen.  Voor kano en peddel wordt gezorgd. Na afloop van de cursus is er een goede basis om deel te gaan nemen de toertochten of het poloteam van KVSO.

Aanmelden kan via www.kvso.nl of 0599-657269

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.