Direct naar de inhoud.

Bibliotheek Stadskanaal start cursus Digi-sterker

  • door:
  • op:
Cursus digi-sterker in biblio Stadskanaal

STADSKANAAL – Bibliotheek Stadskanaal start dinsdag 3 maart met Digisterker, een cursus voor mensen die zelfstandig gebruik willen maken van de digitale diensten van de overheid.

De communicatie met je gemeente of de overheid verloopt steeds vaker via internet. Van het aanvragen van een vergunning en het verlengen van een ID-kaart tot het invullen van een belastingaangifte. Best lastig als je hier nog niet zo handig in bent, maar iedereen kan het leren! Daarom organiseert Bibliotheek Stadskanaal de gratis cursus Digisterker, een cursus om digitaal sterker te worden.

Aanmelden

Tijdens de cursus leer je gebruik te maken van de digitale diensten van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. Digi-sterker bestaat uit drie lessen van 2 uur en de deelname is gratis.In Bibliotheek Stadskanaal vindt de driedelige cursus plaats op dinsdag 3, 10 en 17 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur.  Aanmelden kan via www.biblionetgroningen.nl/digisterker.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal