Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leer en Doe festival op 7 september

.

STADSKANAAL – Zaterdag 7 september vindt in centrum Stadskanaal het Leer en Doe festival plaats. Vijftig lokale verenigingen en maatschappelijke organisaties presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en verwelkomen graag nieuwe leden of vrijwilligers.

Naast de gebruikelijke informatiekramen zijn er de hele dag door activiteiten waar je als bezoeker actief aan kunt meedoen, bijvoorbeeld met het sport- en beweegplein of een workshop van kunstwerkplaats de Pauw.

Muziek en RTV1 live
Op muzikaal gebied valt er ook veel te genieten. Zo wordt het ochtendprogramma ingevuld door streekomroep RTV1 – tevens live uitzending – terwijl in de middag lokale muziekverenigingen – Crescendo, Knoalster Mix en de Noszelie Singers – een optreden verzorgen.

Het Leer en Doe festival vindt plaats op het Raadhuisplein in Stadskanaal en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kan men terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad, Gandhiplein 5 in Stadskanaal.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.