Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Midzomerconcert Landgoed Heidehof

F: Henk Drenth

EEXT – Na het grote succes van vorig jaar organiseert Landgoed Heidehof wederom op de langste dag van het jaar – samen met het VKSO kamerorkest, saxofoonkwartet SAKS en topsolisten als Sergei Bolotny en Heleen Pol – een zeer bijzonder concert op een idyllische open plek in het bos van Landgoed Heidehof. Met klanken van o.a. Händel, Bach maar ook van de ongeëvenaarde Piazzolla en het spannende eigentijdse werk HOT van T. Nobel wordt het ongekend genieten, met het bos als decor.

Breng op 21 juni uw eigen picknickkleed of stoeltje mee en zoek een plekje rondom het heideveld. Het wordt een unieke muzikale belevenis met voor iedereen met een zeer aansprekend programma!
Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom op Landgoed Heidehof, gelegen aan de Provinciale weg 2 te Eext. Het concert begint om 19:30 uur. Entree: € 15,00 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis. Catering is aanwezig. Voor diegene die slecht ter been zijn, kunt u vanaf de locatie naar de open plek in het bos worden gebracht. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Aa en Hunze.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.