Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borger-Odoorn moet proceskosten vergoeden

F: Google Maps

KLIJNDIJK – De gemeente Borger-Odoorn moet van de Raad van State de Stichting Veilig Emmen alsnog ongeveer 1.900 euro aan proceskosten vergoeden. Dat komt omdat de gemeente niet is komen opdagen bij een spoedprocedure in Den Haag over de aanleg van de N34- afslag bij het dorp Klijndijk.

Wegblijven

De Raad van State geeft de gemeente via deze opmerkelijke uitspraak een flinke tik op de vingers. De Raad vindt dat gemeente Borger-Odoorn door het wegblijven de Stichting Veilig Emmen maar ook de Raad van state onnodig op kosten heeft gejaagd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.