Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Omwonenden worden bijgepraat crematorium

VEENDAM – Omwonenden van Buitenwoelhof aan de Langeleegte in Veendam worden begin juli bijgepraat over de plannen voor de bouw van een crematorium. Sinds 2016 liggen er bouwplannen maar zijn deze steeds in de ijskast beland. Dit ondanks het feit dat er steeds vaker voor cremeren wordt gekozen dan voor begraven.

In een brief aan de omwonenden laat Akke Vrijmoeth namens de projectgroep weten de buurtbewoners eerst bij te willen praten over de deels bijgestelde plannen en met hun in dialoog  te willen gaan voordat de vergunning wordt aangevraagd. Ook ligt er voor de omwonenden een uitnodiging voor een rondleiding in het crematorium te Winschoten.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Omwonenden worden bijgepraat crematorium

  1. Harry Brakel

    Dit is nu een voorbeeld van inspraak, alvorens een omgevingsvergunning wordt ingediend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.