Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grootste Memory Spel ter wereld in Onstwedde

.

ONSTWEDDE – Zaterdag 30 juni 2018 zal tijdens de Oldtimerdag in Onstwedde het grootste Memory Spel ter wereld worden gespeeld. Op zaterdag 16 juni zijn de voorrondes gehouden en de winnaars van deze voorrondes spelen het finale-spel op het evenemententerrein bij de manage te Onstwedde.

Het spel bestaat uit 42 memory-kaarten met een formaat van 125 cm x 125 cm! De kaarten zijn in eigen beheer bedacht en gemaakt. Het zijn unieke kaarten! De Memory Arena bestrijkt maar liefst een ruimte van 250 m2.

Het spel is een uitvloeisel van de actie ‘Ik koop altied in Onstwedde’ (bekend van TV Noord). Het evenement dient geen direct commercieel doel maar is een ludiek spektakel waarbij een prijzenpot beschikbaar is voor de deelnemende sportverenigingen.

Onstwedde is heel actief voor wat betreft het leefbaar houden van het dorp. De goede samenwerking van ondernemers, (sport)verenigingen, dorpsbelangenorganisatie Ocrea, de jeugdsoos, stichting beheer evenemententerrein, Onstwedder Gaarv’n en vele andere verenigingen zorgen voortdurend voor een leefbaar Onstwedde.

Locatie:
Evenemententerrein Onstwedde (bij de manage)
Wessinghuizerweg 4b
9591 VJ Onstwedde

Wanneer:
Zaterdag 30 juni aanvang 15:00 uur – (start evenementenweek 30/6 t/m 7 juli)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.