Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oogstfeest Onstwedde op 25 augustus

(foto: Jan Johan ten Have)

ONSTWEDDE – Het leven op het platteland in grootmoeders tijd. Dat is te zien en beleven tijdens het Onstwedder Oogstfeest op zaterdag 25 augustus. Die dag zijn er demonstraties van vele oude ambachten te zien. Ook zijn er een braderie, oldtimershow en Boeren Boeldag. Er zijn demonstraties schapendrijven met border collies en een hondendressuurclub geeft demonstraties, onder meer met een pakwerker. Duo Wim en Miranda en een draaiorgels verzorgen muzikale optredens. Verder zijn diverse kinderactiviteiten zoals optredens van een clown, jongleur Jos Tipker en een geitenkar.

Het Oogstfeest op het Evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg wordt om 10.00 uur officieel geopend door notaris Bep Bergman en voorzitter Jan ten Have van Onstwedder Gaarv’n en duurt tot 17.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.