Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ben Kofflard in Pretletters

Ben Kofflard (F: Pretletters)

RTV1 – Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht, is gewijd aan Ben Kofflard, de directeur van Optelec. Hij is al jaren lang nauw betrokken bij de wereld van blinden en slechtzienden. Het was een zeker toeval dat hij hier terecht kwam. Ben is een echte Rotterdammer en dreef als kind al allerlei handeltjes. Als jongen kon hij redelijk voetballen bij Sparta. Het ging hem gemakkelijk af op school. Na het atheneum deed hij de heao en later bedrijfskunde. Het bedrijfsleven trok hem wel. Hij kwam in technische bedrijven terecht, zoals een oliemaatschappij en vervolgens in de medische technische handelswereld. Het organiseren van het voetballen komt hem nu als manager nog steeds van pas.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht
Uitzending: woensdag 1 augustus 21.00 uur via RTV1 radio. Het programma is tevens de hele maand te beluisteren via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.