Direct naar de inhoud.

Pretletters mei, aflevering 114

  • door:
  • op:
Bauwina Dalstra praat over speciaal vervoer in Pretletters

RTV1 – Voor veel mensen met een beperking is het Zorgvervoer van groot belang voor hun sociale contacten. De pensionering van Bauwina Dalstra, als directeur van Taxi Nuis, is een mooie gelegenheid eens verder te praten over dit speciale vervoer.

In de tweede aflevering van de serie over ethiek in de oogzorg vertelt oogarts Bert van der Pol verder over de dilemma’s in de oogzorg. Inmiddels worden 190.000 staaroperaties per jaar in Nederland uitgevoerd. Spelen hierbij inmiddels ook financiële motieven een rol. In Corona volente deel 7 vertellen Karin Hoefmans en Eike Smit over hun Digitale oogcafés. Hoe werkt het en hoe bevalt het.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht. Presentatie George Flapper en Wim Dussel. Radiouitzending woensdag 5 mei 21 uur via RTV1-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal