Direct naar de inhoud.

Straatverlichting Stadskanaal werkt grotendeels weer

Straatverlichting (RTV1)

STADSKANAAL – De afgelopen vier dagen regende het klachten over niet functionerende straatverlichting. De beheerders van deze straatverlichting ‘Citytec en Luminext’ zijn hierop aangesproken door de gemeente Stadskanaal. De afgelopen dagen zijn ze druk bezig geweest om het probleem op te lossen. Zo zijn ze dag en nacht bezig geweest met het resetten van de led-verlichting in de lantarenpalen. Omdat elke lantaarnpaal gereset moest worden bleek het een langdurige klus.

 

Onveiligheid

Zaterdagnacht deden de meeste lantarenpalen het weer in de wijk Maarswold en zondagnacht 5 augustus kwamen monteurs aan in de wijk Maarsveld. Enkel de Lange Raai  en omgeving moet nog worden gereset. Ook doen de ‘kleinere’ wijklantaarns in de Maarsveld het nog niet wat voor onveiligheid zorgt. Deze zullen binnenkort weer functioneren.

5 reacties op “Straatverlichting Stadskanaal werkt grotendeels weer”

  1. Hier doet de verlichting het ook, wel vierentwintig uren per dag al vier dagen lang. Is echt nodig in deze donkere dagen. Gelukkig kost electra niets en is het goed voor het milieu.

  2. Sinds vrijdagavond branden de lampen hier in Maarsstee nu dag en nacht. Alsof ze een beetje schade moeten inhalen.Is het nou zó moeilijk om ze te laten werken zo als het bedoeld is⁉️🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-