Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SKV-Bogdike Tribute Festival komt eraan

VEENDAM – Zaterdag 25 augustus staat het SKV-Bogdike Tribute festival op de agenda. En dat is volgens de organisatoren best uniek te noemen en ook nog eens helemaal gratis. SKV, de kabelprovider van Veendam, viert dit jaar haar 30-jarig jubileum en gaat dit samen met Stichting Bogdike groots vieren. Het Tribute Festival wordt om 14.00 uur op het Museumplein geopend door Bert Feiken, algemeen manager SKV. De presentatie is in handen van Everhard Sprik.

Goud van Oud

Vanaf 14.30 tot 00.00 uur treden op een groot podium en spectaculaire lichtshow de volgende bands op: Spritz-A Tribute to Herman Brood, The Eagles Legacy, SOS ABBA coverband, Mirage A Tribute to Fleetwood Mac en de legendarische jaren 70 band ‘Gruppo Sportivo’ uit Den Haag. Oud Goud mag je wel zeggen..

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.