Direct naar de inhoud.

Nedmag verbindt zich aan voetbalopera

  • door:
  • op:

VEENDAM – De directie van Nedmag BV in Veendam en de organisatie van voetbalopera Veendammer Wind hebben vrijdag 14 september een sponsorovereenkomst ondertekend, waardoor Nedmag nu één van de prominente partners van deze unieke opera is geworden.

Algemeen directeur Bert Jan Bruning en voorzitter Mario Post van Stichting Productiefonds Amateurkunst Menterwolde Pekela Veendam signeerden het contract in het hoofdkantoor van Nedmag BV in Veendam.

Algemeen directeur Bruning van Nedmag BV stelt dat de voetbalopera naadloos aansluit bij het beleid van het bedrijf om maatschappelijke initiatieven op het gebied van onderwijs, gezondheid, cultuur en sport te ondersteunen. Vrijwel al deze facetten zijn van toepassing op de voetbalopera.

Zoals gemeld wordt het voetbalstadion aan de Langeleegte tijdens de zomer van 2019 omgetoverd tot een locatie, waar een volksopera wordt opgevoerd over de historie van de profvoetbalclub SC Veendam. Speeldata: 28, 29 en 30 juni alsmede 4 en 5 juli. De kick-off van het evenement vindt plaats op donderdag 20 september.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal