Direct naar de inhoud.

RTV1 studio dagelijks ‘overdag’ bemand

  • door:
  • op:
facilitair medewerker Joep Cressent bij RTV1

RTV1 – De hoofdstudio van RTV1 in Stadskanaal is op doordeweekse dagen vanaf het middaguur te bezoeken. Dat is mogelijk omdat Joep Cressent vaste ‘housekeeper’ is geworden bij de streekomroep voor de Veenkoloniën. Natuurlijk ‘ijs en weder dienende’ want iedereen doet zijn bijdrage op vrijwillige basis.

Facilitair

Joep is aanwezig tussen 12.00 en 17.00 uur en vangt bezoekers en genodigden op. Dat is belangrijk voor de  ‘live’ TV uitzendingen die binnenkort gaan starten op maandag, woensdag en vrijdag. Verder wordt Joep ingezet met het gereed maken van de studio’s, telefoon aannemen en diverse facilitaire klusjes. Ook zorgt hij er voor dat de werkvloer netjes is en dagelijks gebruikt kan worden voor editors die bijvoorbeeld filmpjes en overige bijdragen willen monteren. Joep gaat de komende tijd ook meelopen met een aantal radiotechnici zodat hij  in het geval van een calamiteit weet te handelen en dit nieuws on-air kan brengen.

Proef

De housekeeper functie wordt bij wijze van proef voor een jaar ingezet. Hier voorafgaande is éérst een gesprek geweest met het UWV die zijn toestemming heeft gegeven.

  • De studio’s van RTV1 zijn doorgaans altijd wel bemand in de avonduren en in het weekeinde. De studio in Veendam is ook overdag (op de woensdag) te bezoeken. Hier worden dan opnamen gemaakt die later worden uitgezonden op de radio. Voor contact gegevens van RTV1 kijk hier!-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal