Direct naar de inhoud.

De Meidoornschool zoekt sportschoenen

  • door:
  • op:
Foto website: De Meidoornschool

STADSKANAAL – ZMLK De Meidoornschool in Stadskanaal is op zoek naar hardloopschoenen die de leerlingen kunnen gebruiken voor een dagelijks bewegings/hardloopmoment. De Meidoornschool wil zich profileren als “Gezonde School”. Niet alleen gezonde voeding, maar ook voldoende beweging vindt de school belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van onze jeugd.

Gezonde School

De Meidoornschool is voor zeer moeilijk lerende kinderen voor speciaal en voortgezet onderwijs. De school is in het bezit van het vignet ‘Gezonde School’. Met dit vignet voldoet De Meidoornschool aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Contact

Wie in het bezit is van sportschoenen en ze niet meer gebruikt kan contact opnemen met de school aan de Vlaanderenlaan 7 in Stadskanaal via 0599-652022. E-mailen mag ook:info.meidoornschool@sgperspectief.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal