Direct naar de inhoud.

Inloopbijeenkomst Aanpak Europaplein

  • door:
  • op:
View over Europaplein naar centrum Stadskanaal (F: RTV1)

STADSKANAAL – Het schetsontwerp van de eerste fase Centrumvernieuwing is klaar. De gemeente nodigt daarom omwonenden en ondernemers uit voor een inloopbijeenkomst op 12 november om hun reactie op het schetsontwerp ‘Aanpak Europaplein’ te geven.

Wethouder Goedhart Borgesius: “Dit is een mooie zichtbare stap in het bouwen aan een aantrekkelijk en compact centrum. Wij horen graag de reacties van de omwonenden en ondernemers op het schetsontwerp. Samen kunnen we dan bouwen aan een gezellig en levendig centrum voor deze regio.”

Aanpak Europaplein
Het project Centrumvernieuwing is onderverdeeld in drie fasen. De eerste fase is Aanpak Europaplein. Het schetsontwerp is nu klaar. Na het inventariseren van alle reacties op het schermontwerp zal naar verwachting half januari 2019 het voorlopig ontwerp klaar zijn en kan rond april 2019 de bouw beginnen.

De voorbereidingen voor de tweede fase Aanpak Europalaan beginnen in december 2018.

De bijeenkomst is van 16.00-20.00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal