Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Rijdende Popschool is gered

Popschool

GRONINGEN – Na een onzekere periode voor ‘De Rijdende Popschool’ is er goed nieuws voor de stichting. De activiteiten in 2019 in de provincie Groningen kunnen voortgezet worden dankzij een substantiële bijdrage van de ‘Smurfit Kappa Foundation’. De Rijdende Popschool kan voorlopig weer vooruit om ook dit schooljaar naar dorpen in de provincie Groningen en Drenthe te rijden.

Steun

Met deze bijdrage mag De Rijdende Popschool investeren in nieuwe instrumenten, apparatuur en auto’s. Ook ‘Century Autogroep’ steunt De Rijdende Popschool actief door een deel van een bedrijfspand beschikbaar te stellen voor kantoor- en opslagruimte. Dit alles wordt gevierd met een festival in MartiniPlaza op 30 maart 2019. Om dit evenement te kunnen realiseren start De Rijdende Popschool een crowdfunding via voordekunst.nl

Bedrijfsleven

In mei 2018 kwam De Rijdende Popschool in het nieuws omdat het voortbestaan in gevaar was. Ondertussen is de stichting uitgeroepen tot Vereniging van Jaar 2018 in de provincie Groningen. De missie om, met name in krimpgebieden, het samen muziek maken te stimuleren, kan dankzij de steun vanuit het bedrijfsleven weer op volle kracht door!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.