Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winkeldieven afkomstig uit AZC betrapt

Foto: M. Dol – RTV1

TER APEL – Donderdagmiddag rond 16.00 was het weer raak bij een winkel aan de Hoofdstraat te Ter Apel. Het personeel had, voor de zoveelste keer, de handen vol na het op heterdaad betrappen van een aantal winkeldieven, afkomstig van het AZC te Ter Apel.

Extra politie

Burgemeester Leendert Klaassen van Westerwolde heeft aangegeven volgende week een “actieweek” te willen opstarten waarbij extra politie wordt ingezet. Dit met als doel een signaal af te geven aan de veroorzakers van deze overlast, met name de veiligelanders (asielzoekers uit Oost-Europa en Noord-Afrika) en om aan te geven aan de bevolking en winkeliers dat de gemeente bovenop deze problematiek zit.

(Janny Hilverts – correspondent RTV1 Zuidoost Groningen en Drenthe)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.