Direct naar de inhoud.

De Jatrie in kerstsfeer

  • door:
  • op:
.

STADSKANAAL – Komende vrijdag 14 december is er weer Moonlight-Shopping, het kerstevenement van Stadskanaal. Ook dit jaar is de Jatrie van de partij.

Tot laat in de avond is iedereen welkom om het schip te bekijken, een fototentoonstelling te bekijken en tegen een geringe vergoeding met een bemanning een glas Glühwein te heffen op de toekomst van het schip (de opbrengst is voor de stichting).

Harte Meijer, accordeonist en woonachtig in de Gasselternijveensemond, zal iedereen met zijn spel in een goede kerststemming gaan brengen. Het schip zal voor deze gelegenheid aan de Hoofdstraat nabij de Eurobrug worden afgemeerd. De Jatrie blijft deze winterperiode bij de Eurobrug liggen en in die periode verlicht blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-