Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

23 december koopzondag in kerstsfeer

MoonlightShopping2015

Archieffoto RTV1 – Gerrie Kremer doet verslag kerstsfeer centrum Stadskanaal in 2016

STADSKANAAL – Op deze speciale koopzondagmiddag 23 december van 13:00 uur tot 17:00 uur zullen vele ondernemers hun deuren openen voor uw kerstinkopen of om u van het kerstgevoel te laten genieten in de horeca, op de verwarmde kerstterrassen of in uw favoriete winkel.

Kerst zoals kerst bedoeld is en dat houdt in dat er weer op veel plekken in het centrum van Stadskanaal livemuziek is. Er zijn verwarmde terrassen en natuurlijk glühwein en andere drankjes. Dit staat allemaal voor u klaar staan. Tevens kunt u in diverse winkels, tijdens het rondneuzen, getrakteerd worden op wat lekkers. Winterwonderland muziek in de Kanaalpassage horen, kerst-engelen tegenkomen op het Menistenplein die u verrassen met chocolade en koekjes en natuurlijk heel veel aantrekkelijke aanbiedingen op heel veel artikelen en producten in heel veel winkels.

Natuurlijk mag de Kerstman niet ontbreken en loopt hij vanzelfsprekend ook rond in ons centrum, waar hij hoogstwaarschijnlijk een paar keer de Krinkiebloazers tegen het lijf zal lopen, want ook die zijn van de partij om door het hele centrum hun muziek te laten horen.

We hopen, als Centrum Winkeliers, dat we u op deze manier een fijne gezellige middag kunnen bieden en dat u precies in de winkels en in de horeca vindt, waarvoor u komt! Wij als Centrum Winkeliers verheugen ons op deze middag en wensen u van harte welkom!

De volgende winkels zullen open zijn:
Menistenplein/laan; Mitra, Zuzz&Zo, Outfit, K Mobile Shop, Intertoys, Mingelmous, Erka, Fiets Flip, Xenos, Cafetaria Menistenplein, Kapsalon Tieme Pals, Doner City. Europalaan; Kloksport, Sunsweet, De Jonge Sport, Pand 32, Lunchroom Succes, Big Bazar, Piening Slagerij, Kruidvat, Mijn Tafel, Leads, Lady Leads, Momentum, Tof Concept, Dio Drogist, Phonehouse, Nijmko, De Babbelaer, Croissanterie Linda, Hunkemöller. Hoofdstraat; Vinkqz, Parfumerie Grachten, Santing, Style By B, Takko, Santing Bodyfashion, Ziengs, Scapino, Blokker, Trekpleister, Wibra, Keurslager Cor Klein. Europaplein; Op=Op, M&S, L’ Europe, Telefoonstore, Blitz, Goodz, Leads Outlet, Juwelier Kremer, Ingrid’s Parfumbar, Ter Borg Lederwaren. Navolaan; Prisca Kadoshop. Eurostate; Theewinkel Stadskanaal, Gaijess Barbershop (nieuw!). Beneluxlaan; Mokka’s, De Naaibox, Delicamondo, Bloemen & Interieur, Pengels Outdoor en Vrije Tijd, Diertotaal Stadskanaal. De KanaalPassage/Oude Markt;Miller&Monroe, Hartman Bloemen en Planten, Restaurant Eventjes, Action, DA Drogisterij en Parfumerie, Schuurman Schoenen, C&A, No 1 Fashion, Okay Fashion & Jeans, Top1Toys, Zuidema Sport, Sterenborg Mode, Pets Place, Limburgia, Hans Anders, Lodds, Nagelstudio Younique, Zeeman. – In het centrum van Stadskanaal kun je gratis parkeren op een van de vele parkeerterreinen.

(Dit bericht is ingezonden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.