Direct naar de inhoud.

Kerstmarkt en Moonlightshopping in centrum Veendam

  • door:
  • op:
Kerstmarkt Veendam – F: Peter Panneman

VEENDAM – Zaterdag 22 en zondag 23 december staat het centrum van Veendam weer in het teken van de altijd druk bezochte Kerstmarkt. Een succesvol evenement dat wordt gecombineerd met het Moonlightshoppen op de zaterdagavond.

Zowel op de zaterdag als op de zondag staan er ruim 35 kramen opgesteld op het Raadhuisplein en Veenlustplein. Tijdens de markt is er livemuziek en ander vermaak. De markttijden zijn zaterdag van 13.00 tot 21.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdagmiddag wordt de Kerstman weer binnengehaald door de Noordpool Express van de STAR. Aankomst op station Veendam is rond 17.00 uur. U kunt mee de Kerstman ophalen en de tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij de STAR. Op de zaterdagavond en zondagmiddag wordt er voor livemuziek gezorgd op het podium op het Raadhuisplein. Bij de carrousel, bemand door de gezamenlijke Veendammer serviceclubs, kunt u terecht voor een drankje.

Zondagmiddag sluiten we weer af met een prachtige vuurwerkshow. We denken dan weer terug te kunnen kijken op een geslaagde Kerstmarkt. Graag zien we jullie op de Kerstmarkt in Centrum Veendam!

(ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal