Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judotoernooi groot succes

.

HOOGEZAND – Zaterdag 16 februari werd het BVHS Toernooi in de Europahal in Hoogezand gehouden. Dit kampioenschap werd georganiseerd door St. Judoschool Oost-Groningen/Drenthe. Het BVHS Toernooi is een toernooi met judoka’s uit Groningen, Drenthe, Friesland en Duitsland.

De wedstrijden waren verdeeld over vier matten, waar de 130 judoka’s hun beste worpen en strategieën konden laten zien. De judoka’s worden in poules ingedeeld naar leeftijd, gewicht en kleur band, maar er wordt ook gekeken naar de ervaring die de judoka’s hebben. Bovendien was een aantal senioren van de partij.

Terwijl de judoka’s vol enthousiasme om het eremetaal streden, keken de toeschouwers vanaf de tribune vol spanning toe. De judoka’s van Judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost-Groningen/Drenthe verdedigden de eer van hun judoclub met verve. Het talrijke publiek genoot van spannende en mooie wedstrijden. Judoschool TRJ Oost-Groningen/Drenthe wist door sterk en technisch judo 35 keer op het erepodium te komen om een prijs in ontvangst te nemen.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.